Valikko Sulje

Hetki minusta

Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja, johon olen valmistunut >15 vuotta sitten. Pääsääntöisenä työnä teen edelleen ja tulen tekemään sairaanhoitajan työtä, mutta kiinnostukseni hypnoterapiaa kohtaa on lyhyessä ajassa kasvanut niin paljon, että päädyin lohkaisemaan osan vapaa-ajastani yrittäjätoimintaan.

Kuulin hypnoterapiasta ensimmäisen kerran erään koulutuksen yhteydessä. Kyseisen koulutuksen yhdellä luennolla käsiteltiin kroonista kipua ja keinoja sen hallitsemiseen. Hypnoterapia esiteltiin yhtenä auttamismenetelmänä muiden lääkkeettömien tukihoitojen rinnalla. Tätä aikaisemmin olin mieltänyt hypnoosin lähinnä viihteeksi, olihan siihen asti kokemukseni hypnoosista pääosin televisiosarjoista ja elokuvista. .

Elokuvien lava-/showhypnoosista en ole koskaan ollut kiinnostunut, mutta ajatus hypnoterapiasta ja sen toimivuudesta jäi kytemään alitajuntaani, josta se pompahteli tasaisin väliajoin takaisin mieleeni. Koska en ”googlailemalla” saanut edelleenkään vastauksia mietintöihini ja hypnoosi terapiamuotona kuitenkin kiinnosti viikko viikolta enemmän, päätin aloittaa hypnoterapiaopinnot.
Kouluttajani on  ICH Clinical Hypnosis Training (Suomen hypnoosiliiton järjestämänä). Hypnoterapiassa olen edelleen opiskelija ja teen valikoituja hoitoja opiskelijahinnalla. Teen myös harjoitushoitoja, joista en veloita mitään. Harjoitushoidot ovat oman kokemukseni kasvattamiseen, mutta joista harjoitusasiakas voi silti saada aidon hyödyn. Näistä veloituksettomista hoidoista ilmoitan erikseen etusivulla.

-Kati