Valikko Sulje

Hetki minusta

Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja pääsääntöisesti toiminkin edelleen sairaanhoitajan työssä.

Kuulin hypnoterapiasta ensimmäisen kerran erään kipukoulutuksen yhteydessä. Yhdellä luennoista käsiteltiin kroonista kipua ja keinoja sen hallitsemiseen.
Hypnoterapia esiteltiin yhtenä auttamismenetelmänä muiden lääkkeettömien tukihoitojen rinnalla. Tätä aikaisemmin olin mieltänyt hypnoosin lähinnä viihteeksi, sillä olihan kokemukseni hypnoosista siihen asti ollut pääosin televisiosarjoista ja elokuvista.

Ajatus hypnoterapiasta ja sen toimivuudesta eri tilanteissa jäi kytemään alitajuntaani, josta se nousi tietoiseen mieleeni aika-ajoin. Kasvattaen kerta kerralta kiinnostustani terapiamuotoa kohtaan. Ja koska en ”googlailemalla” saanut tarpeeksi vastauksia mietintöihini, päätin aloittaa hypnoterapiaopinnot.

Koulutusaikanani kävi vastaanotollani (sekä hoitolassa että etänä) hoitojaksolla lähes 40 harjoitusasiakasta, joista jokaiselle heistä olen hyvin kiitollinen saamastani palautteesta ja kokemukseni kasvattamisesta. Luonnollisena jatkeena harjoitushoitolalle, päädyin lohkaisemaan osan vapaa-ajastani yrittäjätoimintaan.

Tervetuloa tutustumaan hypnoterapian maailmaan!

-Kati

Sairaanhoitaja (AMK) 2004
Kliininen Hypnoterapeutti 2022

Logoa klikkaamalla saat lisätietoja Suomen Hypnoosiliiton kautta järjestetyn kokonaisuuden kouluttajasta.

Hypnoterapia Hetki on yhteistyössä Auttamisesta Arkea -palvelun kanssa.