Valikko Sulje

Ajanvaraus

Ensisijaisena ajanvarausväylänä toimii nettiajanvaraus. Vaihtoehtoisesti voit kysellä aikoja sähköpostitse hypnoterapiahetki@gmail.com. Etäaikoja on helpompi sopia kalenteriaikojen ulkopuolelta.

Etäkäynti on myös mahdollinen. Ilmoita varauksen yhteydessä, jos haluat etäkäynnin, niin saat Zoom -linkin hyvissä ajoin sähköpostiisi ennen aikasi alkua. Etäaikoja on mahdollista sopia myös kalenteriaikojen ulkopuolelta. Katso lisätietoja etävastaanotosta täältä.

Muistathan varata ensimmäiselle käynnille ensikäynti -ajan. Lisää varauksen lisätietokenttään muutaman sanan tulosyystäsi, kiitos! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä hypnoterapiahetki@gmail.com, whatsapp / tekstiviesti +358449877103 tai yhteydenottolomakkeelle (kalenterin alapuolella).
Tarkistathan vielä ensin hypnoterapiaan soveltuvuudesta tästä.

Varaus on peruttava 24 tuntia ennen varatun ajan alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään puolet vastaanoton hinnasta. Peruuttamattomat poisjäännit laskutetaan täysimääräisinä. Ajan pystyy perumaan itse 24 tuntia ennen varatun ajan alkua, ks. sähköpostiin saatua varausilmoitusta. Myöhemmin tehdyt peruutukset viestillä Hetken whatsapp’iin tai sähköpostiin.

Ajanvarauskalenteri:

Kalenteriajat päivitetty ad 3.3.2024

AJANVARAUSKALENTERISSA TÄLLÄ HETKELLÄ JOTAIN ONGELMIA. Jos et saa sähköpostivahvistusta ajastasi, ole yhteydessä hypnoterapiahetki@gmail.com

Internet Explorer -selain ei valitettavasti avaa kalenteria. Käytäthän jotain muuta selainta. Ajan voi varata myös: https://vello.fi/hypnoterapiahetki/


YHTEYDENOTTOLOMAKE tiedusteluja tai tulosyyn kirjaamista varten