Valikko Sulje

Etävastaanotto

Hypnoterapia onnistuu hyvin myös etävastaanotolla. Edellytyksenä on hyvä äänenkuuluvuus. Suosittelen kuulokkeiden käyttöä. Suosittelen myös videoyhteyttä kaikkiin tapaamisiin.

KÄYTÄNNÖSSÄ:
*Saat hyvissä ajoin ennen aikaasi Zoom -linkin. Varmista laitteellasi, että saat linkin avattua. Voit tehdä tämän jo heti linkin saatuasi. Tietokoneella on mahdollista avata linkki selaimella ilman sovellusta. Matkapuhelimet ja tabletit vaativat usein sovelluksen asentamisen.
*Varaa itsellesi rauhallinen paikka, jossa saat olla vastaanoton ajan ilman keskeytyksiä. Tarkista mielellään etukäteen, että saat hypnoterapian alkaessa valitsemasi laitteen sellaiseen kohtaan, että näköyhteys säilyy.
*Hoidon aikana voit valintasi mukaan olla joko makuulla tai istumassa. Pään ja selän tulee istuen olla tuettuna, jotta kehosi voi rauhassa rentoutua. Varaa itselleni mukava paikka ja halutessasi viltti tai peitto peitteeksi.
*Laskun saat sähköpostiin jo varaamisen jälkeen, viimeistään etäkäynnin jälkeen. Laskun eräpäivä on 7vrk hoidon päivämäärästä.

Varaa oma aikasi täältä.

Etäaikoja on mahdollista sopia myös kalenteriaikojen ulkopuolelle. Asiasta voi tiedustella hypnoterapiahetki@gmail.com